Een verhaal van verleden, heden en toekomst

Sedert 1994 zijn we onderweg met het leren, het uitvoeren en het volbrengen van een ambacht. Over de jaren heen werd onze ambacht van bezetwerken verfijnder, diverser en specifieker.

Elk werk, elke opdracht uitvoeren vanuit de intentie om uiterste perfectie te bereiken. Elke keer opnieuw. Dat was de ambitie van Kelly Provost, oprichter van atelier Provost.

In het begin kenmerkten de werken zich door traditioneel pleisterwerk met kleine verbouwingen en het bepleisteren in sleutel-op-de-deur-concepten. Eerder eenvoudige, repetitieve werken die ons toelieten te groeien in expertise met respect voor de traditie van de ambacht.Het team van Atelier Provost

De drang naar perfectie vertaalde zich stil maar zeker in excellentie van de eindrealisatie

De drang naar perfectie vertaalde zich stil maar zeker in excellentie van de eindrealisatie. Iets wat zich liet opmerken en benoemen door de klant. We werden ons bewust van de kwaliteit in elke realisatie en werden gedreven door een steeds-beter-motivatie.

Deze motivatie, in combinatie met respect voor bouwcultuur en -ambacht, droeg bij tot een steeds breder pallet aan klanten en opdrachten. Door de diversiteit in opdrachten ontstonden er inzichten in het werken met ongekende materialen, alsook in de garantie van een duurzame kwaliteit.

Ook de klant groeide mee en kenmerkte zich meer en meer door de behoefte aan creatieve benadering van zijn interieur, waarbij de muren fundamentele en onmisbare schakels worden in een unieke totaalinrichting.

Sinds enkele jaren is Kelly Provost ook een officieel erkend ambachtsman

Onze werken laten zich inspireren door de wens van de klant. We nemen tijd om de wens van de klant diepgaand te bevragen en vullen deze wens creatief in met suggesties inzake te gebruiken materialen en toe te passen technieken.

Een geschiedenis van ambacht, leren en volwaardig groeien stellen ons in staat in het heden een naam te verwerven die garant staat voor kwaliteit, creativiteit en uniciteit.

Contacteer ons

Enkele referenties

  • MJ Van Hee architecten
  • Coussée en Goris architecten
  • Joris Van Apers oude bouwmaterialen
  • Robbrecht en Daem architecten
  • Rik Storms authentieke bouwmaterialen
  • Plano architecten
  • Graux & Baeyens architecten
  • Anje Dhondt architect

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord